Dramatisk honung

tisdag, april 11, 2006

Honungsnytt!

Godmorgon!



UTRIKES


Israeliska getter
Ett dussin Israeliska getter sprang rakt in i en bergvägg när de skulle fly från en gaffeltruck. Tidigare på dagen hade getterna samlats utanför en bilverkstad och sjungit, "We shall overcome", tre gånger. Bergväggen blev mycket besviken på getterna och drog ut deras tänder.

Traffikolycka på väg 14 i Madagaskar
En bil var inblandad i en stor seriekrock med bara en bil på väg 14 i Madagaskar under förmiddagen. Bilen hade fått sladd, stannat och fått sladd igen. Föraren var naken och skymde sin egen sikt sikt sikt sikt sikt sikt sikt sikt.

Ryska tundran
Den ryska tundran försvann imorse säger rysk press. Man misstänker att en högerextremistisk grupp som kallar sig för "Vi som aldrig duschar" ligger bakom stölden. De har tidigare utfört liknande kupper. Som t.ex en gång när jag och min pannlampa var ute på gården. Då kom de helt plötsligt och listade ut vilka vi var!


INRIKES

SJ lägger om
SJ kommer att lägga om samtliga rutter i Sverige. Detta efter att man har märkt att färre människor åker tåg numera. De nya rutterna kommer att löpa mellan Ystad och Enskede, ingen annanstans.

Försvunna katter
Några katter är borta.

Brist på fågelholkar
Som ett resultat av den minskade vattenmängden i Svealand har man upptäckt att det blir allt färre fågelholkar. Nu har man tagit fram en bensindunk som kan utgöra hem för många fåglar samtidigt som den kan utgöra ett hem för många fåglar. Vissa säger även att det är kolsvart därborta men det har vi inte fått bekräftat. Puss puss!


VÄDRET

Inatt kommer två lågtryck att mötas över de norra delarna av landet. Man räknar med att det blir problem eftersom förra året de två lågtrycken möttes blev det bråk. Det ena tornade upp sig och det andra blåste upp sig och efteråt gav de sig på några ensamma underkläder.

I London råder utgångsförbud då ölen är slut.

Imorgon förmiddag blir det kallt överallt. Men kallast blir det i Kalmar. Man kallar det kallfrost. Kanske kan kylan klä Kalmar då kaotiska kravaller kulminerat.


Adjö!

/Red1