Dramatisk honung

onsdag, april 12, 2006

Honungsnytt!

God eftermiddag!


UTRIKES


Gosskör försvunnen

En Tjeckisk gosskör försvann för några dagar sedan från Prag. De var på turné och stannade i Prag för att klä på sig. Samtidigt som de anlände till Prag siktades även lite björkris vid sidan av, vilket under den här årstiden är en förutsättning av stora proportioner. Man tror att riset har något med försvinnandet att göra och lokalpolisen jobbar just nu med ett helt annat spår.

Flickkör försvunnen

En grupp flickor från Prag (en flickkör) försvann för en vecka sedan och de har inte synts till sedan dess. Dramatisk honung har dragit sina slutsatser av det här men i övrigt står utredningen still.

Störtflod i Ukraina

I februari varje år öppnar sig skyarna i landet men i år öppnade sig skyarna till allas förvåning. Många stod och diskade när en pråm flöt förbi utanför deras entré. Pråmen saknar ofta besättning men den här gången saknade den besättning. Alla sprang iväg!


INRIKES


Nytt grundämne

Regeringen beslutade i höstas att man ska ta fram ett nytt grundämne. Igår presenterades resultatet. Man krockade två bilar (utan förare men med passagerare) på riksväg 12, la efteråt en påse betong i bakluckan på varje bil och ringde sedan ett varsitt samtal. Tekniken är helt ny och man tror att, på sikt, resultatet kan komma att förändra skoluniformerna.

Glögg förbjuds

Forskare har upptäckt att glögg kan vara skadligt för hårtopparna på mörkhåriga människor. När man intar ett glas glögg far glöggen runt i huvudet för att sedan nå ut till topparna på håret. Där stannar glöggen några dygn för att sedan skrika högt: "JAG ÄR EN STRUTS FAST PÅ LÅTSAS!". Detta är oroväckande så därför stopar man nu all försäljning av glögg.


VÄDRET


Norr om Uppsala ligger norrland så troligen kommer det att ösa ned.

Ett högt tryck kommer under torsdagen att drabba samtliga län i landet. SMHI går nu ut med varningen att alla som har stövlar på sig måste omedelbart ta av sig dem två gånger.

Två turister såg en man röra sig på ett underligt sätt utanför Skansen igårkväll. D.H. har fått veta att det var Roger Pontare som dansade en
regndans. Så blött är att vänta under kvällen.

Adjö!

Red1