Dramatisk honung

tisdag, april 25, 2006

Honungsnytt!

God eftermiddag!

UTRIKES

Okänd man hittad i badkar

Natten till igår hördes en svag sång inifrån ett hus i St: Petersburg. Många nyfikna anslöt sig och skrev sedan upp allt på A4-ark och lade sedan dem i varsit etui. En del ynglingar avlägsnade sig med ett brak och man misstänker att de har stulit glasrutorna från byggnaden. Ett militärt förband begav sig in i huset för att ta sig ett gemensamt bad när man alltså fann mannen.

Julen - Ett otyg från forna revisorer

Forskare från historiska universitetet i Belgrad har kommit över en antik text, skriven på Isländska och delvis på Isländska. Efter en dagstur till ICA Kvantum har man nu lyckats tyda och tolka texten och här är översättningen:

Vini vidi vici samt pump upp the jam har vi - tvenne bröder - stulit från konungens arkiv och ytterligare missgärningar är att vänta. Ty likt räven vi skall smyga och likt höken vi ska vaka. Men framförallt vi degen ska baka. Våra vänner snart ska få veta att en högtidsdag kommer Eureka!

Det framgår klart och tydligt i texten att dessa två bröder var revisorer.

INRIKES

Uppsala bygger

Kommunfullmäktige i Uppsala har beslutat att resa en liten rosa statyett. Den ska föreställa en vattenspridare som jagar en rörmokare.

Skara sommarland läggs ned

I sitt tal på ett bröllop sa Anders Jerryd att han avskydde alla stängsel runt Skara sommarland. Hans röst blev tydligen hörd då samtliga bensinmackar i länet har kört dit och börjat ropa "LYFT MINA ROTORBLAD". Man överväger nu att stänga aktivitetscentrumet.

VÄDRET

I Fagersta väntas vårfloden stiga upp emot 2cm de närmaste åren. Många flyr i panik från sina hem vilket SMHI inte rekommenderat klart och tydligt. Däremot har SMHI gått ut med info. om att man bör hälla lera i vasken för att skydda väggarna.

Kraftiga vindar på upp emot 3 m/s når Sverige under helgen. Fram med paraply och pulka - Här ska supas!

I Trinidad-Tobago sköt en grupp barn en nyårsraket upp i himlen. Den hamnade så olyckligt att den satte igång en kedjereaktion så att ett kraftigt högtryck bildades. Det högtrycket satte i sin tur igång en motor på 8 hk. Sveriges vägnät kommer att få stora problem tack vare det här.


Adjö!

/Red1