Dramatisk honung

onsdag, maj 03, 2006

Honungsnytt!

God förmiddag!

UTRIKES

Massdemonstrationer i Berlin

Fyra demonstranter kastade grus på förbipasserande mitt under rusningstraffik och kaoset blev oerhört stort, rent centralt alltså. Polis kom till plats för att stävja oroligheterna men det enda man kunde göra var att fälla ut sina sittunderlag och blåsa små underliga ljud på sina blockflöjtar.

Arabiska burfåglar kräver skadestånd

Ett arabiskt fågelpar har under många år använt sig av rumänska skrifter för att tolka vad deras ägare säger till dem. Det visade sig, efter en undersökning, att dokumenten var falska och att fåglarna hade blivit färgade rosa utan att ha vetat om det. Nu stämmer alltså det arabiska fågelparet deras ägare. Men man passar även på att förbjuda färjetraffiken mellan Norge och Sverige.

INRIKES

Naturreservat öppnas för allmänheten

Ett enormt område på 3 kvadratmeter i Mora öppnas för allmänheten i mars 2016. Man kommer att bjuda på fläsk och kaktussoppa. Invigningen hålls av Biträdande vaktchef för ett litet osmidigt vaktbolag i Piteå.

Innebandy VM i sommar

I Juli drar det igång. Samtliga matcher kommer att spelas i Smygehuk. Ett par regelförändringar kommer att tas i bruk och vi listar dem nedan.
* Matcherna förlängs med 3 sekunder till 2min och 23sek.
* Domarna kommer att vara nakna.
* Spelarna kommer att bära kåpa med koger på ryggen.
* Offside tas bort och istället inför man ett startkapital på 4 mål.
* Läktarna byggs inte av stål längre utan man använder ull från handikappade djur.
* Man installerar ett ljudsystem som kommer att blåsa mössorna av publiken vid varje mål. Signalen ligger på 360 decibel.
* Spelarna tillåts inte använda klubba längre utan man får använda sig av ryggbiffar på max 40 gram.

VÄDRET

Norr över kommer man att kunna skåda ett ovanligt fenomen inatt. Stora pingviner kommer att flyga högt i skyn och sätta sig själva i fokus. Det blir hårda vindar med andra ord.

Skåne kommer att drabbas av en stormby mellan 18.00 - 18.03 ikväll.

Meterologiska experiment i Karlskoga, där man har pussat alla förbipasserande moln, har lett till att nederbörden har sjunkit dramatiskt. Man hade inte räknat med detta då det inte ens förekom moln. Istället hade man trott att Luleå och Ångemanlandsälven skulle byta plats med varandra.


Adjö!

/Red1

1 Comments:

  • Äntligen ett nyhetsmedia man kan lita på!

    By Anonymous Anonym, at 00:14  

Skicka en kommentar

<< Home